Category Archives: Uncategorized

OTROŠKA OLIMPIJADA, Netanya, IZRAEL

Preberi več

Letos smo se tudi odpravili v Netanyo (ISR), kjer smo se udeležili otroške Olimpijade. Poleg tekmovanja so nas organizatorji popeljali na ogled Nazareta, Jerusalema in Tel Aviva. Prav tako pa smo se okopali v Sredozemskem morju.

PROFECTUS SAMOBOR

Preberi več

Med tem ko se je v Sloveniji odvijalo državno prvenstvo za U18 in U14, sta se v Samobor mudila Nik in Nejc BELTRAM. Nastopili so na Kupu Profectus Samobor v kategoriji U16. Oba sta osvojila prvo mesto Nejc v kategoriji -42 kg, Nik pa -46 kg.

DRŽAVNO PRVENSTVO U18 IN U14

 
Preberi več

V soboto 27. januarje je Judo klub Triglav Kranj skupaj z Judo zvezo Slovenije organiziralo državno prvenstvo za kadete in kadetine U18 in za st. dečke in st. deklice U14. Na kadetskem državnem prvestvu sta nastopili Ana BELTRAM in Pia PAVLETIČ. Obe sta nastopili v kategoriji -63 kg. Ana je končala na 7. mestu. Pia pa si je za svoj 16. rojstni dan obesila bronasto medaljo. Na turnirju je nastopilo 142 tekmovalcev in tekmovalk iz 32 klubov. Pri starejših dečkih pa so nastopili Aljaž MATJAŽ -34 kg, Nejc KUGLER -42 kg in Aleksander ŠTIBERC -55 kg. Fantje niso bili kaj preveč uspešni Aleksander in Nejc sta izpadla v prvem krogu, Aljaž pa se uspel prebiti do 7. mesta. Pri starejših dečkov in deklic je nastopilo 242 tekmovalcev in tekmovalk iz 42 klubov.

                          

POHORSKI BATALJON 2018

Preberi več

V nedeljo 21.1. je Judo klub Impol organiziral tradicionalni judo truni Pohorski bataljon. To je prvi uradni turnir za kadete in kadetinje. Turnirja sta se udeležili tudi dve naši tekmovalki Ana BELTRAM IN Pia PAVLETIČ, obe sta nastopali v kategoriji -63 kg. Ana je osvojila 5. mesto, Pii pa se je uspelo povzpeti na stopniče in je osvojila 3. mesto.

JUDO TURNIR VELENJE

Preberi več

Judo klub Velenje je 20. januarja organizirla Judo turnir Velenje. Turnir je namenjen predvsem za mlajše tekmovalce, ki še ne tekmujejo na večjih Slovenskih turnirjih. Na turnirju je sodelevalo nekaj manj kot 200 tekmovalcev iz sedmih klubov. Za naš klub so tekmovali: Zarja MASTNAK 1. mesto Žanin VALENČAK 1. mesto Svit NAGLIČ 3. mesto Tjan STOJAN 2. mesto David KALAN 2. mesto Maj VUGA 1. mesto Čestitke vsem

Uspešni na Mini Nagaoka

Preberi več

Judo klub Olimpija že tradicionalno organizira pokal Nagaoka za kadete, mladince in člane. Prav tako je Mini Nagaoka za U12, U14 in U16 že nekaj let na koledarju JZS-ja. Sobota 18. november je bila rezervirana za mlajše tekmovalce. Kjer je nastopilo 513 tekmovalcev in tekmovalk iz 54 klubov. Judo klub Ivo Reya je nastopil v vseh starostnih kategorijah. Za U12 so nastopili Svit MASTNAK (-29 kg), Ian BOVHA (-32 kg), Taj HABJAN (-38 kg), Nejc KUGLER (-42 kg) in Filip ŠTRLJIČ (-46 kg),za U14 so nastopili Nejc BELTRAM (-38 kg), Nik BELTRAM (-42 kg), Vid PLESNIK ZUPANC (-50 kg) in Tara JANJIĆ (-57 kg). Pri U16 so tekmovali Tijan KOLŠEK (-42 kg), Taras MASTNAK (-60 kg) in Ana BELTRAM (-63 kg). Prav vsi tekmovalci so prinesli točke k skupnemu seštevku tako, da se je naš klub se uvrstil na 6. mesto. Čestitke vsem tekmovalcem. Podrobne rezultate si lahko ogledate na spletni strani www.judoslo.si.

15. Pokal O.Š. Šentjanž

Preberi več

Judo klub Ravne je v soboto 11.11. organiziralo že 15. pokal O.Š. Šentjanž. Iz našega kluba se je na tekmo odprali šest mladih tekmovalcev. Vsi so tekmovali v starostni kategoriji U10. Naš klub so zastopali Zarja MASTNAK (1.mesto), Matic MATJAŽ (1. mesto), Tijan STOJAN (1. mesto), Maks GROBELŠEK (4. mesto), David KALAN (3. mesto) in Milan KOLENC (2. mesto). Vsem iskrene čestitke.

Nikšić (MNE) 2017

Preberi več

V petek 13. oktobra smo se odpravili v Nikšić kjer smo se udeležili mednaronga Tofeja Nikšića. V ekipi so bili Aljaž MATJAŽ (- 34 kg), Nejc KUGLER (- 42 kg) oba sta nastopila v starostni kategoriji U13, ter Nejc BELTRAM (- 38 kg), Nik BELTRAM (- 42 kg), Vid PLESNIK ZUPANC (- 50 kg) in Tara JANJIĆ (- 57 kg). Skupaj smo osvojili 1 zlato, 1 srebrno, 3 bronasto in 5. mesto.

Pokal Oplotnica

Komaj se je začel drugi del sezone in že so naši tekmovalci na prvi tekmi drugega dela. Kljub počitnicam smo odnesli domov lepo število medalj. V Oplotnici se je odvijal tradicionalni turnir in tudi prva preizkušnja po počitnicah.